0630/741-6135 terkiviktor@gmail.com
Pest megyeBudapest

Viessmann kondenzációs kazán

A Viessmann kondenzációs kazán az egyik legmegbízhatóbb gázkazán a modern gázkészülékek piacán. Tüzelőanyag felhasználás tekintetében kiváló eredményekkel rendelkezik. Ezenkívül energiatakarékos fogyasztással bír. Ritkán hibásodik meg, és rendszeres karbantartás mellett szinte örök életű.

viessmann kazán

Viessmann kondenzációs kombi gázkazán: Magas energia hatékonyság. Fordulat szabályzós szivattyúval. Meleg víz teljesítmény 26 kW-29 kW. Energiatakarékos. Csendes üzemmód. Tovább

Mi az a kondenzációs kazán?

A gázkazánok az égés során keletkező hőenergiát alkalmazzák vízmelegítésre. A bennük végbemenő folyamatot nevezzük égéshőnek. A kondenzációs kazán már az égéstermékkel együtt távozó vízgőzt is energiává alakítja. Így a füstgázban lévő vízgőzt lecsapatva (kondenzálva) használja azt is fel. Ezzel további plusz energiához jut. Egy ilyen kazán majdhogynem 100%-kos kihasználtsággal tud üzemelni. Szinte egy “csepp” energia sem vész kárba. Rendkívül hatékony.

Viessmann gázkazán javítás

Ezekhez a kazánokhoz nem hívhat az ember bármilyen szerelőt. Komoly értéket képvisel árban, és a fűtéstechnika területén is. Forduljon hozzám, ha meghibásodna, vagy valamiért nem működne gázkazánja. Gázszerelő mestervizsgával, és önarcképes gázszerelő mesteri igazolvánnyal rendelkezem. Garantált a szakszerű és biztonságos gázkazán javítás.

viessmann kombi kazán
Call Now ButtonHívás